Presentació

Cada setmana caldrà fer una activitat que trobareu indicada en aquest apartat de la web. Les activitats estaran relacionades amb el llibre que heu de llegir.

Adjunto la rúbrica de correcció d’aquestes activitats.

Com que llegir és una de les coses més fantàstiques que es poden fer si un té ganes d’aprendre i enriquir-se. Us demano que  escolliu un d’aquests llibres  (els alumnes de 2n el van utilitzar, podeu demanar si us el volen deixar o vendre).

Si hi cliqueu a sobre trobareu quina és la temàtica del llibre, veureu l’índex i en podreu llegir un fragment.

Tots són de divulgació i penso, de lectura amena i entretinguda. A més dels tres que fan referència directa a l’astronomia n’hi he afegit un sobre qüestions generals de física que és especialment interessant si voleu obrir una mica la perspectiva. Una vegada escollit el llibre ompliu el següent formulari perquè pugui saber quin llegirà cada un de vosaltres. Formulari.

100 preguntes de física

100 qüestions d’astronomia

100 qüestions sobre l’Univers

100 històries de l’aventura espacial

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *