Activitat 17 – Per lliurar el divendres 28 de febrer

100 mites de la ciència

Suposo que has vist en sèries i pel·lícules escenes com les de la imatge.  Què me’n pots dir ? Hi ha un capítol del llibre que en parla.

100 curiositats de la medicina

Sabries explicar perquè és dificultós que els antiinflamatoris curin les tendinitis ? Primer hauràs de buscar què és una tendinitis. Una de les més freqüents és deguda a l’ús dels ordinadors.

100 qüestions d’astronomia

Estem sols a l’Univers. Dona’n la teva opinió. El llibre t’hi ajuda en un dels seus capítols.

100 preguntes de física

Raona des del punt de vista de la física perquè el llangardaix de la imatge pot caminar sobre l’aigua i nosaltres, els humans, no podem fer-ho.

100 preguntes de química quotidiana

Quina és a teva opinió al respecte del que s’explica en el capítol 50 ? Fes-ne una reflexió.

100 preguntes sobr el càncer

Escriu un text amb una reflexió personal sobre el concepte que tens de l càncer ara que n’has llegit tot un llibre. És una malaltia incurable ? El seu pronòstic és fatal ? S’ha avançat en la eva curació? Sabem què el provoca?

100 moments estel·lars de la ciència

Relaciona les imatges que tens a continuació amb la informació del capítol 81.

100 Controvèrsies de la biologia

Per acabar un parell de temes força filosòfics (sí ! també en la filosofia hi ha biologia). Llegeix els capítols 51 i 52 i dóna la teva opinió. Amb arguments, aixó sí.

El mono obeso.

Per acabar m’agradaria que em donessis l’opinió del llibre que has llegit (per cert un llibre molt interessant i que és llegeix a nivell universitari) i intentessis fer un resum del més important que has après.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *