Proves diagnòstiques

En aquest enllaç trobaràs totes les proves diagnòstiques que es fan al complex hospitalari més gran de Catalunya. He escollit algunes de les proves més freqüents i que de ben segur que et poden fer al llarg de la vida. Per cada una et demano que expliquis què permet detectar i com es fa. Explica-ho amb les teves paraules. No facis cap copiar i enganxar. Per algunes d’elles et demano també que cerquis una imatge del resultat de la prova (no del procediment de la prova).

Arteriografia + Imatge del resultat

Biòpsia

Cateterisme cardíac + Explicació d’introducció d’un stend.

Colonòscòpia + Imatge del resultat

Electrocardiograma + Imatge del resultat

Proves cutànies d’al·lèrgia.

Punció lumbar

RMN + Imatge del resultat

TAC + Imatge del resultat

Espirometria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *