Per triar i remenar…

Cada setmana caldrà fer una activitat que trobareu indicada en aquest apartat de la web. Les activitats estaran relacionades amb dos llibres que heu de llegir.

Adjunto la rúbrica de correcció d’aquestes activitats.

Ara o mai: entendre el teu planeta i la urgència d’actuar.
Xavier Soler

Angle Editorial

D’aquest primer llibre assistirem a una conferència que farà el propi autor a la UVIC el dia 1 de desembre de 12 a 13.30h

Com que llegir és una de les coses més fantàstiques que es poden fer si un té ganes d’aprendre i enriquir-se. Us demano que, a més del que hem comentat,  escolliu un d’aquests llibres que també treballarem (els alumnes de 2n el van utilitzar, podeu demanar si us el volen deixar o vendre).

Si hi cliqueu a sobre trobareu quina és la temàtica del llibre. En la majoria de casos podeu descarregar un fragment en pdf (veureu l’índex i en podreu llegir un fragment).

Tots són de divulgació i penso, de lectura amena i entretinguda. Potser “El mono obeso” és una mica més complex i el recomano a aquells alumnes que els agradi més la fisiologia i el metabolisme.

Feu -hi un cop d’ull i en acabat ompliu aquest formulari indicant quin llibre heu escollit. TOTHOM n’ha de llegir un…       …com a mínim  😉

FORMULARI

100 Mites de la ciència

100 controvèrsies de la biologia

100 preguntes de física

100 preguntes de química quotidiana

100 curiositats de la medicina

100 qüestions d’astronomia

100 preguntes sobre el càncer

100 històries de l’aventura espacial

100 coses que cal saber sobre el cervell

100 coses que cal saber dels virus

100 qüestions per identificar la pseudociència

El mono obeso