Activitat 07 – Per lliurar divendres 3 de novembre

100 Qüestions sobre l’Univers

Respon les següents pregunte breus:

1. Serà catastròfic el xoc entre la nostra galàxia i la galàxia d’Andromeda ?
2. Quantes galàxies es creu que existeixen ? Com s’ha sabut ?
3. Es mouen les galàxies ? Cap on ? El capítol 79 t’ho epxlica. Fes-ne un breu resum.

100 preguntes de física

Aquesta setmana et proposo que treballis dos conceptes: el centre de gravetat i el moment d’inèrcia i la quantitat de moviment. Del primer concepte se’n parla als capítols 72 i 73 i ed l’altre als capítols del 74 al 77 inclosos. Fes-hi un cop d’ull i ho expliques!

100 qüestions d’astronomia

Sempre hem sentit a dir que el Sol no es mou. És cert ? Llegeix el capítol 50 i explica-ho.  I ja que parlem del Sol, podries aprofitar per descobrir què són i quina importància tenen les taques solars. Hauràs de trobar-ne el capítol que en parla.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *