Activitat 05 – Per lliurar divendres 20 d’octubre

100 qüestions sobre l’Univers

A la natura existeixen només quatre forces. Cita quines són i què fa cada una. Intenta descriure-ho amb les teves pròpies paraules. No et dic a quin capítol és. Ho hauràs de buscar però no et costarà gaire.

100 qüestions d’astronomia

Comentes aquest diagrama ? És molt important en astronomia. Si no trobes el capítol et recordo que el google té un cercador on pots introduir una imatge i a partir d’aquí trobar el capítol corresponent del llibre.

100 preguntes de física

Després de llegir-te el capítol 32 et demano que cerquis per la teva banda una mica més d’informació sobre les característiques de l’antimatèria.

100 històries de l’aventura espacial

En el capítol 32 es descriuen els elements que va caldre tenir en compte a l’hora de la construcció del mòdul lunar del programa Apolo i que havia de complir unes especificacions molt concretes. Podeu fer un resum de quines eren aquestes especificacioins i perquè eren tan importants ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *