Act. 20 – Per lliurar el 27 de març

Ja sé que tots estem una mica cansats del coronavirus i del ressò constant que els mitjans de comuicació n’estan fent. Poques vegades temes científics prenen tant el protagonisme com aquesta situació que estem vivint.  De fet és la primera vegada (la primera!) que la humanitat intenta fer alguna cosa per lluitar activament contra una pandèmia. Fins ara mai ho havia fet i simplement la gent es contagiava i la infecció progressava segon el sistema immunològic de cada un.  Us demano que doneu la vostra opinió al respecte de tota la situació que estem vivint com a societat. Hi ha moltes coses a comentar. S’ha gestionat bé la situació ? S’està fent una exageració ? S’haurien d’extremar més les mesures ? Quina és la resposta de la població ? Tothom respon de la mateixa manera ? Els mitjans de comunicació fan bé la seva feina ? I el paper de les xarxes socials ? Hi haurà algun canvi després d’aquesta crisi ?

Potser algú de vosaltres està angoixat. A vegades escriure sobre allò que crea aquesta angoixa pot ser terapèutic. Us deixo, per inspirar-vos, un article que parla de l’origen de malalties infeccioses com la que ara estem vivint.

Salut a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *